ציוד מטבח חיוני
קיום ציוד המטבח הנכון הוא חיוני לכל שף או טבח ביתי.בין אם אתה טבח מנוסה או סתם מתחיל, שיש לך את הכלים הנכונים יכול לעשות את כל ההבדל.החל מסכינים וכלים בסיסיים וכלה במכשירים מתקדמים יותר, הנה רשימה של ציוד מטבח חיוני והשימושים שלהם.
סכינים
אחת החתיכות החשובות ביותר של ציוד מטבח היא מערכת סכינים איכותית.סט סכינים טיפוסי כולל סכין של שף, סכין פיקוח, סכין לחם וסכין שירות.סכין של שף היא הסכין הנפוצה ביותר במטבח וניתן להשתמש בה למגוון משימות, החל מקציצת ירקות ועד לחיתוך בשר.סכין ההצבה אידיאלי לקילוף פירות וירקות ולחתוך פריטים קטנים.לסכין הלחם יש להב משונן המושלם לחיתוך לחמים פריך.סכין השירות היא סכין רב -תכליתית שניתן להשתמש בה למגוון רחב של משימות.
כלים
בנוסף לסכינים, ישנם כמה כלים אחרים החיוניים לכל מטבח.כף עץ היא חובה לערבוב ולערבב מרכיבים.כף מחוררת אידיאלית לניקוז נוזלים ממזונות מבושלים או מאודים.מלקחיים הם כלי נהדר להעיף והפיכת אוכל בזמן הבישול.הקצפה מושלמת להפסקת ביצים ומרכיבים אחרים יחד.מרית נהדרת להעיף אוכל תוך כדי בישול ולגרד את חתיכות האוכל האחרונות מהתבנית או הקערה.
טיפ: השקיעו באיכות
בעת רכישת ציוד מטבח, חשוב להשקיע במוצרים איכותיים.סכינים וכלים איכותיים יחזיקו מעמד זמן רב יותר ויבצעו ביצועים טובים יותר מאשר עמיתיהם הזולים יותר.בנוסף, כלי מתכת הם בדרך כלל עמידים יותר מאשר פלסטיק או עץ וקלים יותר לניקוי ולתחזוקה.
כלי בישול
כלי בישול הם חלק חיוני נוסף מכל מטבח.מערך בסיסי של כלי בישול כולל בדרך כלל סיר, Sauté Pan ו- StockPot.סיר מושלם לנוזלים רותחים ולהכנת רטבים.מחבת מעוגלת נהדרת לטישת ירקות ומרכיבים אחרים.מגרש אידיאלי להכנת תבשילים ומרקים.
מכשירים קטנים
מכשירים קטנים יכולים להיות תוספת נהדרת לכל מטבח.מעבד מזון הוא כלי נהדר לחיתוך, לחתוך ולגריסת פירות וירקות.מערבל חשמלי מושלם לייצור בצק ולוחמים.בלנדר אידיאלי להכנת רטבים, שייקים ומרקים.בלנדר טבילה הוא נהדר לחירים במהירות מרכיבים.כיריים איטיות מושלמת לבישול קבוצות אוכל גדולות.סיר לחץ הוא אידיאלי לבישול במהירות חתכי בשר קשוחים.
ציוד אפייה
אפייה היא אמנות ומחייבת את הכלים הנכונים כדי לבצע את העבודה.תבנית אפייה נהדרת לצליית ירקות ואפייה עוגיות.פח מאפין מושלם לאפיית מאפינס וקאפקייקס.מחבת עוגה נהדרת לעוגות ולחמים.מתלה קירור אידיאלי לקירור מאפים.מערוך נהדר לגלגל בצק.מברשת מאפה מושלמת לצחצוח חמאה מומסת או שטיפת ביצים על מאפים.
מסקנה
קיום ציוד המטבח הנכון הוא חיוני לכל שף או טבח ביתי.מסכינים וכלים בסיסיים וכלה במכשירים מתקדמים יותר, החזקת הכלים הנכונים יכולים לעשות את כל ההבדל.השקעה במוצרים איכותיים היא המפתח להבטיח שציוד המטבח שלך נמשך ומופיע היטב.עם הציוד הנכון תוכלו להכין ארוחות טעימות בקלות.
ציוד מטבח חיוני שכל טבח ביתי זקוק
כל טבח ביתי זקוק לציוד המטבח הנכון כדי להפוך את הבישול לקל ומהנה יותר.להלן רשימה של ציוד מטבח חיוני שיש לכל טבח ביתי במטבח שלהם.
סכינים
סט סכינים טוב חיוני לכל מטבח.קיום הסכין הנכונה לתפקיד יקל על הבישול הרבה יותר.סכין של שף טוב הוא כלי חובה במטבח, ויש לחדד אותו באופן קבוע.סכינים אחרים המועילים לכלול סכין ניתוק, סכין לחם וסכין שירות.
חתוךלוח טינג
לוח חיתוך הוא כלי חיוני לכל מטבח.זה מספק משטח בטוח וסניטרי לחיתוך, חיתוך וחיתוך אוכל.לוחות חיתוך מגיעים במגוון חומרים הכוללים עץ, פלסטיק ומורכב.לוחות חיתוך עץ הם הפופולריים ביותר, והם זמינים במגוון גדלים וצורות.
סירים ומחבתות
סירים ומחבתות הם ציוד מטבח חיוני לכל טבח ביתי.הם יכולים לשמש לבישול מגוון מזונות, החל מתבשילים ומרקים ועד סערות וקדרה.קבוצה טובה של סירים ומחבתות צריכה לכלול כמה גדלים שונים, מסיר קטנים ועד סירי מלאי גדולים.מחבתות ללא מקל מועילות גם לבישול מאכלים עדינים כמו ביצים ודגים.
מגש אפייה
מגש אפייה הוא חובה לכל טבח ביתי.ניתן להשתמש בו כדי לאפות מגוון מאכלים, החל מעוגיות ועוגות וכלה בירקות קלויים וקדרה.חשוב לבחור את מגש האפייה בגודל הנכון לתפקיד, מכיוון שמגשים גדולים יותר יכולים להוביל לאפייה לא אחידה.
כלי מדידה
כלי מדידה חיוניים לכל טבח ביתי.ניתן להשתמש בהם כדי למדוד במדויק רכיבים, להבטיח כי המתכונים יתבררו מושלמים בכל פעם.כלי מדידה בסיסיים כוללים כוסות מדידה וכפות, כמו גם סולם מטבח.סולם מטבח טוב שימושי במיוחד למדידת כמויות גדולות של מרכיבים יבשים.
ציוד מטבח נוסף
בנוסף לציוד המטבח החיוני, ישנם כמה פריטים אחרים המועילים להיות במטבח.אלה כוללים מערבל, מעבד מזון, בלנדר טבילה, כיריים איטיות וספינת אוכל.
מערבל
מיקסר הוא כלי נהדר לאפייה, מכיוון שהוא יכול לערבב רכיבים במהירות ובקלות.מערבלים מעמד מועילים במיוחד לאפייה, מכיוון שהם יכולים לערבב קבוצות גדולות של בצק ובלילה בקלות.מערבלים ידיים מועילים גם הם והם נהדרים לקבוצות קטנות יותר.
מעבד מזון
מעבד מזון הוא כלי נהדר לחיתוך, לחתוך ולחיה מזון.הם מועילים במיוחד לייצור רטבים, מטבלים וממרחים.מעבדי מזון מגיעים במגוון גדלים, החל מסוקנים קטנים ועד מעבדים גדולים.
בלנדר טבילה
בלנדר טבילה הוא כלי כף יד שניתן להשתמש בו למיזוג מזון, מחית, ולהתחייב.זה נהדר להכנת מרקים, רטבים ומתכונים שמנת אחרים.בלנדר הטבילה שימושי גם לייצור שייקים ומילקשייק.
כיריים איטיות
ניתן להשתמש בסיר איטי לבישול מגוון כלים, החל מתבשילים ומרקים ועד צלייה וקדרה.זהו כלי נהדר לטבחים עסוקים, שכן הוא מבשל אוכל לאט ושוויוני, במינימום מאמץ.
ספינת קיטור מזון
ספינת אוכל היא דרך נהדרת לבשל ארוחות בריאות.זהו כלי נהדר לאידוי ירקות, דגים ומזונות עדינים אחרים.זה שימושי גם לייצור אורז ודגנים.
מסקנה
קיום ציוד המטבח הנכון הוא חיוני לכל טבח ביתי.רשימה זו של ציוד מטבח חיוני תעזור לכם להתחיל במטבח.בעזרת הכלים הנכונים תוכלו להכין ארוחות טעימות בקלות.
שאלות נפוצות
- מהו ציוד המטבח החיוני ביותר?
ציוד המטבח החיוני ביותר הוא קבוצה טובה של סכינים, קרש חיתוך, סירים ומחבתות, מגש אפייה, כלי מדידה ומיקסר. - מהי קיטור אוכל?
ספינת אוכל היא כלי המשמש לבישול אוכל באמצעות Steam.זה נהדר לירקות, דגים מהבילים, ו